måndag 25 april 2011

Morotskaka...

Då var påsken förbi för detta året med. Men vilken påsk vi fick! 20 grader, strålande sol och massa godis, livet leker! Dessutom passade vi på att flytta på långfredagen så vi har haft hur mycket som helst att göra. Idag blev första dagen som vi haft tid att njuta lite av solen om än att det fick bli på balkongen (den ljuvliga underbart härliga balkongen som är det bästa med hela lägenheten!) i sällskap av alla tunga matteböckerna som jag heller inte haft tid att öppna förrän idag. Med andra ord, stressig påsk!
I torsdags var det iaf skärtorsdag och bara ett par dagar kvar tills påsk haren skulle komma och lämna alla fina påskägg så tänkte att det var bäst att baka en smarrig morotskaka så att han inte missar mitt ägg (fick inga påskägg iår, inte ETT enda!!!). Blev en i två lager med massa philadephia-frosting. Tog sedan en promenix till BomayWorks och önskade glad påsk en stund, de blev (mätta) glada och belåtna!



Så här såg den ut, morötterna är gjorda av marsipan och kristyr...

Bakade mer i påsk men det får jag lägga upp lite senare för jag blir knäpp av att skriva på denna lilla skit datorn, GAH!
Glad påsk så länge... =)

Inga kommentarer: